Restavracija Pavus - Grad Laško - The castle of Laško
Restavracija Pavus, locirana na čarobnem Gradu Tabor v Laškem, ponuja nepozabno kulinarično izkušnjo, ki združuje lokalne, sveže sestavine in sodobne kuharske tehnike. Njihova filozofija sloni na ustvarjanju unikatnih jedi, ki presenečajo z bogatimi okusi, aromami in barvami, navdihnjenimi z naravo.
Pridružite se nam na posebnih kulinaričnih večerih, kot je nedavni dogodek s chefom Ksenijo Mahorčič in Markom Pavčnikom, ki ustvarjata čarobne jedi, spremljane z vrhunskimi vini Hiše dobrih vin Koželj.
Chef Marko Pavčnik, samouki kuharski mojster, se šteje za enega izmed najvidnejših kreatorjev slovenske kuhinje. Njegovo poslanstvo je združiti tradicijo in inovativnost v enotno kulinarično doživetje, ki obiskovalce pelje na potovanje skozi okuse in teksture slovenske narave.
Restavracija Pavus organizira različne dogodke, ki vključujejo poroke, praznovanja in kulinarične tečaje. Vsaka jed je skrbno pripravljen presežek, ki obiskovalce razveseljuje z inovativnimi kombinacijami lokalnih sestavin.
Naša vinska karta obsega okoli 150 skrbno izbranih vin iz lokalnih in globalnih vinorodnih območij, ki dopolnjujejo kulinarične kreacije. Poleg tega ponujamo tudi bogato izbiro žganj, ki obiskovalcem omogočajo dodatno kulinarično doživetje.
Za zagotovitev vašega mesta v tej čarobni kulinarični oazi, vas vabimo, da rezervirate mizo. Kontaktirajte nas za dodatne informacije o prihajajočih dogodkih in posebnih ponudbah.
Ekipa restavracije Pavus je strastna in predana kulinariki. Z veseljem pričakujemo nove člane, ki bodo delili našo vizijo in strast do ustvarjanja nepozabnih kulinaričnih izkušenj.